Wechat id awek tetek flanders simpsons dating site

Rated 3.95/5 based on 594 customer reviews

Walau bagaimanapun, aku seorang yang happy go lucky, suka bersenda gurau. Semua pelajarnya lelaki, perempuan yang ada hanyalah cikgu aje.Jadi, tambah-tambahlah ‘ketakutan’ aku pada kaum hawa itu.Masuk minggu yang ketiga, waktu pelajaran matematik, Cikgu Suraya masuk ke kelas kami.

Cikgu Suraya tanya mana aku dapat tahu, aku jawab “ada lah”. Cikgu Suraya tinggal di rumah teres bersebelahan taman tempat aku tinggal, lebih kurang 2 km dari rumahku. Dia tidak memakai tudung, terserlahlah rambutnya yang lurus paras bahu itu. Punggungnya yang montok dan pejal itu membangkitkan ghairah aku bila dia berjalan. Aku mencapai tuala itu dan mengelap rambut dan muka yang basah. “Nah, salin pakai ni” katanya sambil dihulurkan kepada aku.Bila birthday dia, tinggal di mana dan keadaan keluarganya. Dengan bentuk tubuh yang montok, kecil, pinggang yang ramping serta kulit yang cerah, jika telanjang pasti membuatkan orang yang melihatnya menerkam tanpa apa-apa isyarat lagi.Dalam bulan Mei, Cikgu Suraya punya birthday, aku pakat satu kelas ucap Selamat Hari Lahir bila dia masuk nanti. Tapi, aku cuma dapat tengok rambut sahaja, di petang itu. Aku tak tau nak ke mana, aku capai basikal dan mengayuh tanpa arah tujuan. Cikgu Suraya masuk semula dan keluar membawa payung. “Tak payahlah, nanti basah pulak rumah cikgu” “Tunggu sat” Cikgu Suraya pun meninggalkan aku kesejukan di situ, dia terus berlalu menuju ke dalam.Dia pindah sebab ikut suaminya yang bertukar ke sini.Kami panggilnya Cikgu Suraya yang berusia lingkungan 26 tahun.

Leave a Reply